Cserpes Sajtműhely

A Cserpes Sajtműhely hazánk egyik legnagyobb élelmiszer-fogyasztást szolgáló minőségtudatos élelmiszer előállítója. Hamisítatlan minőségi alapanyag, kiváló gyártástechnológia és lelkiismeretes munkavégzés jellemzi.

Az előállított termékek színező anyagot, állományjavítót valamint tartósítószert nem tartalmaznak. 2016 óta üvegbe töltött laktózmentes és cukormentes tejjel, tejitalokkal, határt gyümölcsjoghurtokkal örvendezteti meg a laktóz mentes étrendet követőket és a diétázókat.

A 25 éves múltra visszatekintő vállalkozást 1992-ben alapította Cserpes István és a Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött.

A Cserpes Sajtműhely a termékek előállítása során mindig a termék „érdekeit” helyezi előtérbe a gazdaságosság helyett. Ez egy tudatos elkötelezettség a tulajdonos részéről, amely teljesen szemben áll a jelenlegi gyártói és kereskedelmi gyakorlattal.

Ez minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel.

Az előállított termékek színező anyagot, állományjavítót valamint tartósítószert nem tartalmaznak!

Nézet:
Nincs raktáron de előrendelhető
Általában kapható
Kapuvári sajt
Kapuvári sajt
2 900 Ft
Egységár: 2 900 Ft/kg
Nincs raktáron de előrendelhető
Ritkán van készleten
Teljes tej 1l
Teljes tej 1l
400 Ft
Egységár: 400 Ft/liter
Nézet:

Ez a termékminőség, minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel.

Az előállított termékek színező anyagot, állományjavítót valamint tartósítószert nem tartalmaznak