Információ a raktár készletről és a készlet utánpótlásról.

Termelői árukészlet információ.

Mi alapvetően nem online értékesítünk!

A Kordován téri üzletünkben a vásárlás folyamatos, ezért a raktárkészlet információ bizonyos termékek esetében eltérhet a valóságtól (kevesebb lehet). Vagyis a megrendelésed közben valaki az üzletben éppen ezt a terméket megvásárolta :-(

Ez ugyan ritkán de előfordul.

Ennek tükrében a megrendelt áru átvétele a következő áru szállítás utáni időpont lehet. Természetesen minden esetben tájékoztatunk a termék várható átvételének időpontjáról.

A STOFY HUNGARY Kft. Rendelési felületén (www.virtualis-termekoi-piac.hu) található termékek raktárkészlete korlátozott.

A termékeink utánpótlását befolyásoló tényezők:

  • A kész termékek nagy része, tartósítószer és adalék mentes készítmények, ennél fogva X napon belül megromlanak (ez termékenként változó). Ezért: Hetente kisebb mennyiség érkezik (készül) frissen.
  • A termékeket előállító családi vállalkozások maguk csinálnak végig minden folyamatot (alapanyag megtermelés - beszerzés, gyártás, csomagolás, kiszállítás, stb..)  amíg a termék az üzletbe kerül. Ezért egy előre nem látható esemény (pl: betegség, elromlott autó, szülőiértekezlet, stb...) nagyban befolyásolhatja az áru kiszállításának idejét.

Zöldség-gyümölcs beérkezése

A zöldség-gyümölcs félék minden nap frissen érkeznek. Mivel az említett termékek nagy része is kistermelők termékei, így a beérkező árukészlet mennyiségét nagyban befolyásolja az időjárás (pl. szakadó esőben nem tudnak gyümölcsöt szedni).

Ezekben az esetekben a megrendelésed nem biztos, hogy tudjuk teljesíteni, de minden esetben értesítünk a teljesítéssel kapcsolatban.

A rendelésed leadásakor a fentiekben leírtakat vedd figyelembe. Amennyiben bármilyen változás vagy eltérés lenne a rendeléseddel kapcsolatban, azt a termékeknél vagy a rendelésed követő válaszlevélben jelezni fogjuk.

A termékekkel, információval vagy kéréssel kapcsolatosban bármilyen kérdésed lenne, örömmel állunk a rendelkezésedre az alábbi elérhetőségen: raktar@magyar-gyumolcs.hu