Pintérék lekvárja

Hogyan készül a házi lekvár? Alap a szilvalekvár!
„Magvazd (vagy a helyi szójárás szerint: „faggasd”) ki a szilvát, tedd üstbe, és főzd addig, míg egy csepp víz sem marad benne, és „megáll a kanálban” (mennyiségtől függően 10-20 órát). Édes szájúak cukrot is tehetnek hozzá. Ezzel a módszerrel évekig eltartható lekvárt készíthetsz.”

- egy noszvaji a faluból

Nézet:
Készlet:
9 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Bodzaszörp 500 ml
Bodzaszörp 500 ml
2 280 Ft
Egységár: 4 560 Ft/liter
Készlet:
6 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Eperszörp 500 ml
Eperszörp 500 ml
2 880 Ft
Egységár: 5 760 Ft/liter
Nézet: