Pintérék lekvárja

Hogyan készül a házi lekvár? Alap a szilvalekvár!
„Magvazd (vagy a helyi szójárás szerint: „faggasd”) ki a szilvát, tedd üstbe, és főzd addig, míg egy csepp víz sem marad benne, és „megáll a kanálban” (mennyiségtől függően 10-20 órát). Édes szájúak cukrot is tehetnek hozzá. Ezzel a módszerrel évekig eltartható lekvárt készíthetsz.”

- egy noszvaji a faluból

Nézet:
Készlet:
17 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Bodzaszörp 750 ml
Bodzaszörp 750 ml
2 480 Ft
Egységár: 3 307 Ft/liter
Készlet:
10 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Csipkelekvár 400 g
Csipkelekvár 400 g
2 480 Ft
Egységár: 6 200 Ft/kg
Készlet:
5 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Eperszörp 750 ml
Eperszörp 750 ml
2 990 Ft
Egységár: 3 987 Ft/liter
Nézet: