Pintérék lekvárja

Hogyan készül a házi lekvár? Alap a szilvalekvár!
„Magvazd (vagy a helyi szójárás szerint: „faggasd”) ki a szilvát, tedd üstbe, és főzd addig, míg egy csepp víz sem marad benne, és „megáll a kanálban” (mennyiségtől függően 10-20 órát). Édes szájúak cukrot is tehetnek hozzá. Ezzel a módszerrel évekig eltartható lekvárt készíthetsz.”

- egy noszvaji a faluból

Nézet:
Készlet:
6 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Bodzaszörp 500 ml
Bodzaszörp 500 ml
1 480 Ft
Egységár: 2 960 Ft/liter
Utolsó 3 darab vagy kg
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Eperszörp 500 ml
Eperszörp 500 ml
1 880 Ft
Egységár: 3 760 Ft/liter
Elfogyott
Szezonális termék
Ritkán van készleten
3 500 Ft
Egységár: 3 500 Ft/kg
 
Nézet: