Pintérék lekvárja

Hogyan készül a házi lekvár? Alap a szilvalekvár!
„Magvazd (vagy a helyi szójárás szerint: „faggasd”) ki a szilvát, tedd üstbe, és főzd addig, míg egy csepp víz sem marad benne, és „megáll a kanálban” (mennyiségtől függően 10-20 órát). Édes szájúak cukrot is tehetnek hozzá. Ezzel a módszerrel évekig eltartható lekvárt készíthetsz.”

- egy noszvaji a faluból

Nézet:
Készlet:
4 kg
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Birsalma sajt
Birsalma sajt
3 500 Ft
Egységár: 3 500 Ft/kg
Utolsó 2 darab vagy kg
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Bodzaszörp 500 ml
Bodzaszörp 500 ml
1 080 Ft
Egységár: 2 160 Ft/liter
Utolsó darab vagy kg
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Csipkelekvár 400 g
Csipkelekvár 400 g
1 680 Ft
Egységár: 4 200 Ft/kg
Készlet:
8 db
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Eperszörp 500 ml
Eperszörp 500 ml
1 450 Ft
Egységár: 2 900 Ft/liter
 
Nézet: