Csípős Vékony Csabai Kolbász – Tüzes ízvilág hagyományos füstöléssel
Ha szereted az intenzív, fűszeres ízeket, akkor a csípős vékony csabai kolbász garantáltan elnyeri a tetszésedet! Ez a prémium minőségű kolbász magyar sertéshúsból, tradicionális fűszerezéssel és természetes füstöléssel készül, de egy különleges, pikáns csavarral: az extra csípősséget a gondosan válogatott, tűzforró paprikának köszönheti. Erőteljes, füstös és csípős íze igazi karaktert ad minden falatnak, legyen szó hidegtálról, szendvicsről vagy akár főtt ételekről.
- Kiváló minőségű magyar sertéshúsból készült
- Erőteljes, csípős fűszerezés – extra csípős paprikával
- Hagyományos bükkfás füstöléssel készült
- Adalékanyagmentes, természetes alapanyagokból
- Sokoldalúan felhasználható – hidegen és melegen is fogyasztható
Megrendelés előtt nézd meg a szállítási infó menüpontot!