-
Akciók
-
Élelmiszer
-
Termelők - Gyártók
Hazai őstermelők, kistermelők, családi válalkozások standjai a virtuális termelői piactéren.
- Blog - recept
- Hírek - aktualitás
- Információk
Gyártási technológiara, ízesítésre utaló tulajdonságok.
A hazai kolbászfélék messze földön híresek. A népszerűség egyik oka a hazai konyha nagyszerű alapfűszere a pirospaprika.
Általában a kolbász szó hallatán, a füstölt kolbász jut eszünkbe, pedig a kínálat ennél sokkal színesebb. A népszerű parasztkolbászon kívül vannak még lángolt, főzni való, sütnivaló, illetve vadhúsból, sőt lóhúsból készült kolbászaink is.
Nem utolsó tényezőként az íz meghatározója a kolbász vastagsága is. Pl.: Csabai vastagkolbász, vékonykolbász.
Nem utolsó tényezőként az íz meghatározója a kolbász vastagsága is. Pl.: Csabai vastagkolbász, vékonykolbász.
Gyártási technológiara, ízesítésre utaló tulajdonságok.