Eredeti csabai kolbász.
Mangalica sertésből, sajátos fűszerezéssel, különleges füstöléssel, ínyenceknek készült finomság. Vékony bélbe töltve.
A csabai tájegységre jellemző fűszer felhasználásával, adalékanyag és tartósítószer nélkül. Jellemzően sok pirospaprika.
Eredeti csemege csabai vékonykolbász, mangalica húsból készítve.
Füstöléssel és konyhasóval készült.
Dinasztiákon átívelő családi recept alapján készült termék.
Nemzedékeken átadott recepttel készül. A nagypapa több mint 50 éve kezdte el a kobász gyártást.
A termék azóta már hungarikum lett!
Adalékanyagot és ízfokozót nem tartalmaz.
Hungarikum
Ajánlott: szendvicsekre, hidegtálakra, friss kenyérrel, héjában főtt burgonyával.
Főzéshez: rántotta alá, rakott krumplihoz, tepsis krumpliba.
Sütéshez: kolbásszal töltött karaj