Aszalt gyümölcs-magvak

Imádsz nassolni, de inkább az egészséges alternatíváját keresed?

Ajánljuk neked az aszalt gyümölcsök és az olajos magvak fogyasztását, hiszen kiváló kiegészítője lehet az egészséges életmódnak.

Az olajos magvaknak, dióféléknek és aszalt gyümölcsöknek számos pozitív hatása van a szervezetünkre, sok antioxidáns, vitamin és jótékony zsiradék is található bennük.

Fogyasztásával megelőzheted a magas vérnyomást, a magas vérzsírszintet, az emésztési zavarokat, a kardiovaszkuláris problémákat, a diabéteszt, az ízületi panaszokat, a csontritkulást vagy a demencia kialakulását.

Nézet:
Utolsó darab vagy kg
Szezonális termék
Földimogyoró
Földimogyoró
850 Ft
Egységár: 1 700 Ft/kg
Készlet:
4 db
Általában kapható
Mák 50 dkg
890 Ft
Egységár: 1 780 Ft/kg
Készlet:
9 db
Szezonális termék
Mandulabél
950 Ft
Egységár: 6 333 Ft/kg
 
Nézet:

Ajánljuk neked az aszalt gyümölcsök fogyasztását, hiszen kiváló kiegészítője lehet a diétának. Az aszalás egy olyan eljárás, amely során a gyümölcsöket hőkezelés útján tartósítják. Ennek végeredménye az összezsugorodott aszalvány.

Annak ellenére, hogy a gyümölcs víztartalmának több mint 80%-a elvész, íze, tápanyag tartalma, illetve az ásványi anyagok is megmaradnak, így segítve azokat akik a hűvös évszakokban is szeretnék beiktatni ezeket a kiváló vitaminforrásokat a kiegyensúlyozott étrend érdekében.