Aszalt gyümölcs-magvak

Imádsz nassolni, de inkább az egészséges alternatíváját keresed?

Ajánljuk neked az aszalt gyümölcsök és az olajos magvak fogyasztását, hiszen kiváló kiegészítője lehet az egészséges életmódnak.

Az olajos magvaknak, dióféléknek és aszalt gyümölcsöknek számos pozitív hatása van a szervezetünkre, sok antioxidáns, vitamin és jótékony zsiradék is található bennük.

Fogyasztásával megelőzheted a magas vérnyomást, a magas vérzsírszintet, az emésztési zavarokat, a kardiovaszkuláris problémákat, a diabéteszt, az ízületi panaszokat, a csontritkulást vagy a demencia kialakulását.

Nézet:
Készlet:
69 db
Szezonális termék
Aszalt barack
Aszalt barack
690 Ft
Egységár: 3 943 Ft/kg
Készlet:
38 db
Szezonális termék
Aszalt szilva
Aszalt szilva
780 Ft
Egységár: 4 457 Ft/kg
Készlet:
6 db
Szezonális termék
Dióbél
Dióbél
4 680 Ft
Egységár: 4 680 Ft/kg
Készlet:
7 db
Szezonális termék
Fitt nasi
Fitt nasi
890 Ft
Egységár: 5 933 Ft/kg
 
Nézet:

Ajánljuk neked az aszalt gyümölcsök fogyasztását, hiszen kiváló kiegészítője lehet a diétának. Az aszalás egy olyan eljárás, amely során a gyümölcsöket hőkezelés útján tartósítják. Ennek végeredménye az összezsugorodott aszalvány.

Annak ellenére, hogy a gyümölcs víztartalmának több mint 80%-a elvész, íze, tápanyag tartalma, illetve az ásványi anyagok is megmaradnak, így segítve azokat akik a hűvös évszakokban is szeretnék beiktatni ezeket a kiváló vitaminforrásokat a kiegyensúlyozott étrend érdekében.