Lekvár

A lekvár főzésnek, mint sok más eljárásnak itt is a tartósítás volt a fő szempont. A nyári gyömölcsöket dédnagymamáink, nem igen tudták télire eltenni. Bár volt más módszer is, mint az aszalás de felhasználhatóság szerint más mindkettő. Igy készült a gyümölcs lekvár.

Házi lekvárjaink adalékmentesek és hozzáadott cukrot csak minimálisan (a tartósítás miatt), vagy egyáltalán nem tartalmaznak.

Nézet:
Készlet:
4 kg
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Birsalma sajt
Birsalma sajt
3 500 Ft
Egységár: 3 500 Ft/kg
Utolsó darab vagy kg
Szezonális termék
Ritkán van készleten
Csipkelekvár 400 g
Csipkelekvár 400 g
1 680 Ft
Egységár: 4 200 Ft/kg
 
Nézet: