-
Akciók
-
Élelmiszer
-
Termelők - Gyártók
Hazai őstermelők, kistermelők, családi válalkozások standjai a virtuális termelői piactéren.
- Blog - recept
- Hírek - aktualitás
- Információk
A vargánya szárított változata egy kiváló módja, hogy megtartsuk ezt a különlegesen karakteres az ízt egész évben.
A vargánya gomba természetesen megtalálható található a lombos erdőkben. A legtöbb esetben a tölgyfa alatt nő. A vargánya gomba gyűjtése és szárítása egy a régmúltba tekint vissza. A gyűjtés és szárítás általában nyáron és ősszel történik. Ilyenkor a legjobb minőségű a gomba. A szárítás után a vargánya gomba hosszú ideig eltartható, és az íze is erősebb lesz.
Add hozzá a salátához, a rizottóhoz, vagy használd előételként. A vargánya gomba remek ízt és illatot ad az ételeknek, és segít felélénkíteni az ízlelőbimbóid.
Meg tapasztalhatod, hogy milyen finom és aromás lehet egy étel a szárított vargánya gomba hozzáadásával.
A vargánya remekül beleillik a vegetáriánus és vegán étrendbe is.