-
Akciók
-
Élelmiszer
-
Termelők - Gyártók
Hazai őstermelők, kistermelők, családi válalkozások standjai a virtuális termelői piactéren.
- Blog - recept
- Hírek - aktualitás
- Információk
Gyártási technológiara, ízesítésre utaló tulajdonságok.
A házi sült sertészsír a friss tepertő mellékterméke.
Hagyományos eljárással készült, akácfán füstölt szalonna.
A szalonnáról általában a füstölt szalonna jut eszünkbe, pedig a kínálat igen sokoldalú.
Vannak még sózott, főtt, sült, illetve főtt-füstölt szalonnák is. Meg kell jegyezzük azt is, hogy nem minden szalonna zsíros. Gondoljunk csak a gyönyörű húsos angolszalonnára. Az ízesítés terén a fokhagymás, pirospaprikás, sós vagy akár a borsos szalonnák között is válogathatunk. Mind mellé friss zöldhagyma, lilahagyma vagy paprika, paradicsom dukál. Ha valakinek ez sem elég, kóstolja meg friss vecsési hordós káposztával.
Kiváló ízesített és natúr sült zsírok, liba, kacsa és sertés tepertő, illetve különlegesség a fűszeres tepertő.
Sertés, liba és kacsa tepertő krémek.
Gyártási technológiara, ízesítésre utaló tulajdonságok.