Blog - recept

A görögdinnye varázsa

-stofy
-stofy
2023.08.08 11:05
A görögdinnye varázsa
A mézédes görögdinnyét hűvösebb napokon is érdemes fogyasztani.

Ahogy közeleg a nyár, egyetlen frissítőbb és ízletesebb csemege sem ragadja meg az emberek figyelmét úgy, mint a lédús, mézédes, hazai görögdinnye. A nyári hőségben gyakorlatilag maga az édeni hűsítő, a gondtalan napokon pedig nem találhatunk jobb módját annak, hogy elűzzük a szomjúságot és élvezzük a gazdag ízvilágát. De vajon miért nem olyan népszerű a hűvösebb időben?

 

 

 

Amikor hűvösebbre fordul az időjárás és a csapadékos napok beköszöntenek, a görögdinnye eladásai általában lecsökkennek. A legtöbben ugyanis a kánikula alatt érzik igazán hívogatónak ezt a frissítő finomságot. A szomjúság oltásán túl, a nagy melegben a dinnye által nyújtott víztartalom és ásványianyagok is kiemelkedően fontosak. Azonban nem csak a hőségben jó a görögdinnye. Számos egészségügyi előnyt kínál, amelyek hűvösebb időben is kihasználhatók.

A nyáron a hűvösebb napokon is fogyasztva a görögdinnye gazdag víz- és rosttartalma segíthet hidratáltan és egészségesen tartani a szervezetet. A rostok hozzájárulnak az emésztés javításához és a teltségérzet kialakításához, így segíthetnek az étvágycsökkentésben és a súlykontrollban is.

Fontos kiemelni, hogy a magyar hazai dinnyeszezon csak kb. 2 hónapot tart.

Így érdemes kihasználni minden lehetőséget, hogy élvezhessük ezt a finom gyümölcsöt. Ne hagyjuk figyelmen kívül a lehetőséget, hogy még tart a dinnye szezon élvezhessük a friss, édes dinnye ízét.

A görögdinnye nem csak a forró nyári napokon lehet izgalmas és egészséges választás. Hűvösebb időben is gondoljunk a dinnyére, hogy kiélvezzük azt az időszakot, amíg a mézédes, hazai görögdinnye szezonja tart.

Készlet:
Raktáron van
Szezonális termék
Szilva
Szilva
680 Ft
Egységár: 680 Ft/kg
Vásárlásod után STOFY-forintot írunk jóvá számládon, melyet a későbbi vásárlásaid alkalmával beválhatsz.

Mit kell tenned?

  • Regisztrálj az oldalunkon! A regisztrációd után 100.- STOFY-forintot kapsz kezdetnek ajándékba.
  • Vásárlásaid során mindíg lépj be a fiókodba, hogy a STOFY-forintokat profilodhoz kapcsoljuk.
  • A STOFY-forintok az vásárlási folyamatok befejeztével jelennek meg profilodban. Vagyis ami után a csomagod átvetted.

A termékoldalon láthatod hogy egy-egy termék vásárlása után mennyi STOFY-forint üti a markod.

Amennyiben egyenleged összege eléri a minimum az 500.- STOFY-forintot, akár be is váthatod.

  • Rendelj legalább 10.000.-Ft értékben, és a fizetési folyamat során pipáld ki a Felhasználom a STOFY-forintjaim a vásárláshoz négyzetet.

Vigyázz mert a fel nem használt egyenleged fél év után törlődik!