-
Akciók
-
Élelmiszer
-
Termelők - Gyártók
Hazai őstermelők, kistermelők, családi válalkozások standjai a virtuális termelői piactéren.
- Blog - recept
- Hírek - aktualitás
- Információk
Gyártási technológiara, ízesítésre utaló tulajdonságok.
A békéscsabai Knyihár Mihály csabai kolbász készítményei messze földön ismertek. Saját készítésű termékeivel díjak sokaságát érdemelte ki.
A nemzedékeken átadott recepttel, tradícionális alapanyaggal, fűszerezéssel, füstöléssel, érleléssel gyártott termékei méltán érdemelték ki a hungarikum elnevezést.
A tájegységhez köthető ízvilág. Jellemzően sok pirospaprika. Dinasztiákon átívelő családi recept alapján készült termékek. A nagypapa több mint 50 éve kezdte el a kobász gyártást.
Néhány termék azóta már hungarikum lett!
Adalékanyagot és ízfokozót nem tartalmaz.
A Knyihár Mihály féle csabai kolbász hungarikum.
https://www.facebook.com/csaladbarat/videos/a-b%C3%A9k%C3%A9scsabai-kolb%C3%A1sz-titka-a-knyih%C3%A1r-dinaszti%C3%A1t%C3%B3l/513789429522429/
Gyártási technológiara, ízesítésre utaló tulajdonságok.