Blog - recept

Hagyományos, házi készítésű kolbászok

-stofy
-stofy
2022.08.23 14:04
Hagyományos, házi készítésű kolbászok
Nálunk ,,kolbászból van a kerítés”

...mondhatnánk ha lenne kerítésünk.

Kerítésünk nincs, azonban az üzletünkben 18 féle finomabbnál finomabb kolbászainkból válogathatnak a hús és kolbászimádó, a hazai ízeket kedvelő, ínyenc vásárlók.

 

 

 

Csabai Knyihár Mihály termékei: vastag és vékony kolbász, természetesen csípős és csemege változatban, illetve a szintén csabai mangalica vastag és vékonykolbász. A termék hungarikum.

Kiss Ernő hentesmester (Kiss-Böllér Kft) termékei: parasztkolbász csemege-csípős, szarvas kolbász csemege-csípős és a különleges lángolt debreceni, illetve a sütnivaló disznótoros kolbász. Megjegyzem a disznótoros kolbász mellett természetesen megtalálható a véres és a májas hurka is.

A Tápiómenti ízeket ismerteti meg velünk Palcsó Zoltán, akinek termékei, a tápiószelei családi húsfeldolgozó üzemében készülnek. Ajánlom figyelmedbe a fokhagymás, puha lángolt kolbászt.

A különleges kolbászhoz hasonló töltelék áruk mint például a Kulen, szintén az Palcsó Zoltán kistermelői húsüzem termékei.
Ha mégis ráunnál a kolbászra, próbáld ki ezt a terméket is.

Garantáltan nem fogsz csalódni!

Az alábbi képre (képekre) kattintva vásárolhatsz.

Termelői árukészlet információ.

Ezért hiányozhat termék a rendelésedből

A megrendelt termék minőségét úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelő, vagy a rendelt terméket valaki épp megvásárolta.

Mi alapvetően nem online értékesítünk!

A Kordován téri üzletünkben a vásárlás folyamatos, ezért a raktárkészlet információ bizonyos termékek esetében eltérhet a valóságtól (kevesebb lehet). Vagyis a megrendelésed közben valaki az üzletben éppen ezt a terméket megvásárolta :-(

A fentebb írt okok ritkán de előfordulnak.

Ennek tükrében a megrendelt áru átvétele a következő áru szállítás utáni időpont lehet. Természetesen minden esetben tájékoztatunk a termék várható átvételének időpontjáról.

A STOFY HUNGARY Kft. Rendelési felületén (www.virtualis-termekoi-piac.hu) található termékek raktárkészlete korlátozott.

A termékeink utánpótlását befolyásoló tényezők

  • A kész termékek nagy része, tartósítószer és adalék mentes készítmények, ennél fogva X napon belül megromlanak (ez termékenként változó). Ezért: Hetente kisebb mennyiség érkezik (készül) frissen.
  • A termékeket előállító családi vállalkozások maguk csinálnak végig minden folyamatot (alapanyag megtermelés - beszerzés, gyártás, csomagolás, kiszállítás, stb..)  amíg a termék az üzletbe kerül. Ezért egy előre nem látható esemény (pl: betegség, elromlott autó, szülőiértekezlet, stb...) nagyban befolyásolhatja az áru kiszállításának idejét.

Zöldség-gyümölcs beérkezése

A zöldség-gyümölcs félék minden nap frissen érkeznek. Mivel az említett termékek nagy része is kistermelők termékei, így a beérkező árukészlet mennyiségét és minőségét nagyban befolyásolja az időjárás.

Pédául:

  • Szakadó esőben nem tudnak gyümölcsöt szedni.
  • Több napos csapadék negatívan befolyásolja a gyümölcs minőségét.
  • Szélvihar, jégeső összeveri a gyümölcsöt (esztétikai hibák keletkeznek a gyümölcsön)

Ezekben az esetekben a megrendelésed nem biztos, hogy tudjuk teljesíteni, de minden esetben értesítünk a teljesítéssel kapcsolatban.

A rendelésed leadásakor a fentiekben leírtakat vedd figyelembe. Amennyiben bármilyen változás vagy eltérés lenne a rendeléseddel kapcsolatban, azt a termékeknél vagy a rendelésed követő válaszlevélben jelezni fogjuk.

A termékekkel, információval vagy kéréssel kapcsolatosban bármilyen kérdésed lenne, örömmel állunk a rendelkezésedre az alábbi elérhetőségen: raktar@magyar-gyumolcs.hu

-stofy
-stofy
2024.02.11 13:10
Így tárold a füstölt árut
A legtöbben azt gondoljuk, hogy az előre megvásárolt füstölt sonka, kolbász tárolása nem egy bonyolult dolog.

Pedig a több héten át, szakértelemmel készült füstölt áru tárolása is gondos körültekintést igényel.

Ráadásul a hagyományosan készített füstölt termék ma már nem egy olcsó  mulatság.