Naptár

2024.01.08 7:47
A belvárosi saját futáros szállítás szünetel!

Sanálattal hoztuk meg a döntést, hogy a belvárost érintő néhány kerületekbe saját magunk nem szállítjuk ki a megrendeléseket. A döntésünk a következő kerületeket érinti: I. kerület, V. kerület és VI. kerület.

Az okokról:

Ezekben a kerületekben nem tudjuk tartani a meghatározott szállítási időpontokat a kialakult forgalmi helyzetek miatt. Pl. Bajcsi Zsilinszki út eleje - Deák tér több mint 1 óra (egy sáv járható). 

Ez hatalmas időveszteség számunkra, ezért sajnos döntenünk kellett. Azokra a kerületekre kell koncentrálnunk amelyekben a munkánk hatékonyságát a kialakult forgalmi dugók nem hátráltatják.

Nagyon sajnáljuk mert a fent említett kerületekből sok-sok visszatérő vásárlónk volt, akiket nagyon megkedveltünk. Szerencsére az állandó vásárlóink közül mindenki nagyon megértő velünk.

Ezért kérjük az új látogatóinkat, hogy amennyiben a I., V. vagy VI. kerületbe rendelnének vegyék figylembe, hogy a csomagot csak külsős futárcég által tudjuk kiküldeni. Ezekben az esetekben a szállítási idő 3-5 nap is lehet, illetve romlandó és sérülékeny árut sem tudunk a futárcégre bízni.

Köszönjük a megértést!

Ui: Új alternatíva lehet a hamarosan induló kiszállítás az új partnerünkkel a Wolt futárszolgálattal.

Töltsd le a Wolt applikációt vagy látogass el a volt honlapjára és keress minket a partnereik között!